A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

2011. december 9., péntek

Állati jó az MKB Veszprém!

Aki egy icipicit kedveli a kézilabdát, az biztosan ismeri az MKB Veszprém csapatát is, az élvonalról nem lehet nem tudomást venni. Veszprém megyei elszármazóként bennem ők - különböző neveken ugyan - de a minőség, a megbízhatóság és a fair play szinonímájaként rögzültek, a sportág iránti alázatuk, küzdeni akarásuk, vitalitásuk tiszteletet parancsol. Szurkolóként az izgalom, az üvöltéstől kidülledő nyaki erek, a jóleső elégedettség vagy a fájdalmas, vesztett csatához járó elkeseredettség az, amit ők jelentenek. Egyet viszont biztosan nem: az oda nem figyelést, az unalmat.

A Karácsony környéki időszakban ismert emberek jelennek meg jótékonysági akciókban, s sokszor a tiszavirág életű celebecskék is ilyen rendezvényekhez csatlakozva igyekeznek megragadni a hírnevet, megmutatni magukat még egyszer a médiaüzenetek befogadóinak. De nem szabad azt hinni, hogy csak az van, amiről az újságok írnak, a TV beszámol. Mert van más is.

Az MKB Veszprém csapata azonnal és önként csatlakozott jótékonysági akciónkhoz, ahol a tavalyi évhez hasonlóan az idén is ismert és elismert emberek dedikálták a Futrinka Egyesület igényes, egyedi tervezésű, heti bontású, A5-ös méretű, spirálozott határidőnaplóját. A Csapat aláírt 10 darab határidőnaplót, hogy mi elárverezhessük, s a teljes bevételt védenceink ellátására fordíthassuk.

Tették ezt azért, mert ők is szívükön viselik az árva állatok sorsát, és mert a minőség, az előremutató tettek, stratégiai gondolkodás területén még akkor is sok bennünk a közös, ha amúgy egy kívülálló számára nincs bennünk még csak hasonló sem.

Igaz, nem volt ott a tévé, nem adta hírül egyetlen bulvárújság sem, de megtörtént. Az MKB Veszprém állati jó. De ezt ki merné vitatni?

Maradt még öt dedikált naplónk! A dedikált határidőnaplókra a felajánlott vételi ár megírásával a licitfutrinka@gmail.com e-mail címen lehet licitálni. A licit 2012. február 29-ig tart.

A jótékonysági licitből befolyt összeg: 22.000 Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése