A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

2012. augusztus 18., szombat

A Föld nevű bolygó még nem készült fel...

Dömpike földönkívüli, de most, hogy ivartalanításra került és a farkaskarmait is leoperáltattuk, már nem fogadja vissza az anyabolygója, hiába is küldözgeti szüntelen a címben is szereplő üzenetet: itt marad. Szóval kedves Föld, itt az idő, hogy feldolgozd, van egy ilyen Dömpike szerű élőlényünk, mi kutyának hívjuk, de ő ragaszkodik az ügynökként való kezeléshez, de ami a lényeg, gazdát keres. Szerinte egy antropomorf társat.

Dömpikének még a szeme sem áll jól, mondhatjuk. Gülüszemeivel 180 fokban biztosan beméri a környezetét és ha egy óvatlan arra járót észlel, máris rohan oda, hogy összeugrálja és csókokkal halmozza el. Ő ugyanis ilyen. A talppárnái szenzorait a lábunkhoz érintve méri be a jósági faktorunkat, hogy aztán a nyelve fejezze be a finom-szűrést. Ha odafigyelnénk, elmondaná, hogy kik vagyunk, de mivel nem tudunk odafigyelni felkészületlenségünk okán, így ránk erőlteti saját magát. A teljes, kicsinyke valóját. Az összes csíkját, a mopszos-francia bulldogos testfelépítését, a röfögését és mindent, amit egy ekkora kiszerelésbe bele lehet zsúfolni.

Dömpike nagyjából mindenhez ért is, de leginkább ahhoz, hogy észrevegyék. Folyamatosan jókedvű, mindig talál valami örülnivalót, pedig mint a kezdő sorokból is kitűnik: itt ragadt egy olyan bolygón, amelyik nincs rá felkészülve. Mindenesetre megkezdte a Föld alapos felkészítését, de egyre erőteljesebben igyekszik meggyőzni minket arról, hogy a kutatásaihoz, kísérleteihez már nem elég a kennelsorunk, ő lakókörnyezetében, társadalmi interakciói közepette szeretné megismerni az embert. Vagy az Embert, ahogy ő hívja. Ő ugyanis a kis- és nagybetűk között is tud különbséget tenni. Beszédében is. Csak mi nem értjük, mert... De ezt már írtam.

Az ügynöki álcája: egy éves szuka, de bármivé képes megfelelő körülmények között átváltozni. Itt azonban nálunk nem megfelelőek a körülmények, de így is igyekszik... Ma pld. híres filmekből idézett, de mi még a Keresztapát sem bírtuk felismerni, pedig még a hangját is elváltoztatta, úgyhogy inkább úgy döntött, lefotóz minket az örökkévalóságnak és a képet átküldi az otthoniaknak, hogy hívjanak elő minket máshol. Ő pedig hívja azt a gazdit, aki bele tudna szeretni. Azonnal és végérvényesen.



Ezen a címen várja a jelentkezők rohamát: info@futrinkautca.hu

Így:

1 megjegyzés:

  1. love at first sight. el is küldtem egy kutyát kereső bnőmnek, remélem ő is így érez majd:)

    VálaszTörlés