A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

2014. november 23., vasárnap

Tütü nem elég szép a gazdára találáshoz...

Új frizura, profi fotós
Amúgy ez nem igaz, mert Tütü nagyon tetszetős, kedves arcú kutya, csak valami miatt nem akadt meg rajta eddig senkinek a szeme sem.

Mi láttuk, hogy milyen volt, amikor kihoztuk őt az Illatos útról, ahová egy hajléktalan-telep felszámolásakor került. Egyszer kivitték, aztán másnap vissza: nem minősült az őt választó család számára "élhető" kutyának. Tütü félt, félelmében kapkodott, s ha valakit a bizalmába fogadott - ez jellemzően egy ember volt, s viszonylag gyorsan döntött - akkor ha az az ember kilépett a látószögéből vagy újra belépett, hihetetlen éneklésbe kezdett. Innen indultunk Tütüvel...

Tütü a panziós helyen, még az eredeti bundájával
Panziós helyre került, ahol megtanult együtt élni más kutyákkal, s egyre jobban kötődött az emberekhez is, már képessé vált megosztani a figyelmét, szeretetét, bizalmát két ember között is. Ideiglenes befogadóhoz költöztettük, ahol a lakásban élés szabályait tanulta meg, illetve megismerkedett a városi zajokkal, illetve a munkanapokhoz kapcsolódó rutinnal - minden akadályt remekül vett, de a rossz indulás soha nem múlik el, mindig lesz, amiben vissza-visszaköszön.


Riadt szem - Tütü az Illatos  úton
Ideiglenes befogadója rendszeresen jár vele futni, igyekszik lemozgatni, s mindenféle szocializációs gyakorlatokat végeznek. Tütü tökéletes alany, fogékony, s nagyon megfelelni akaró. Az elmúlt időszakban rengeteget változott, előnyére, s egy türelmesebb, aktív életet élő gazdi mellett Tütü lehetne az ideális társ.

Az elmúlt időszakban átesett egy kozmetikán, hogy kicsit tetszetősebb külsőt kölcsönözzünk neki, illetve megszerveztünk számára egy profi kozmetikát. A helyzet sajnos változatlan, de nem adjuk fel. El fog jönni érte is az igazi, ebben biztosak vagyunk. Mint ahogy abban is, hogy mindig segíteni fogunk az esélyteleneknek, hiszen ők azok, akikhez rehabilitáción és az emberek szívén keresztül vezet az út.

info@futrinkautca.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése