A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

2011. október 8., szombat

A kennelsor nem rácsokat és szomorú kutyákat jelent - fogadjunk!

Vagyis egész pontosan fogadjuk önt, téged, kedves ismerőseidet, akiknek van kedve önkéntesként segíteni a munkánkat, megismerni védenceinket és természetesen minket 2011. október 23-án tárnoki kennelsorunkon a szokásos nagy őszi takarítónapunkon.

Nem titkolt célunk, hogy amellett, hogy minden kennelt átsikálunk, átfertőtlenítünk, megszereljük a kutyaházakat, felszereljük a hőfüggönyöket, kitakarítjuk a tároló helyiségeket, rendet rakunk a faház mögötti káoszban, minden kutyánk számára extra figyelem is juthat ezen a napon. Ez pedig csak úgy teremtődhet meg, ha minél többen leszünk jelen, így amíg a kennelek szépülnek, lesz elég szorgos kéz, hogy a kutyákat sétálni vigyék vagy a kifutón felügyeljék, szeretgessék.

Tudjuk, hogy sok embert az tart vissza, hogy kennelekben vannak a kutyák. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy egyrészt ezzel a félelemmel nincsenek egyedül, másrészről a szomorúság hamar elrepül, amikor az ember hagyja magát elsodorni a tárnoki lét hangulata által: a kutyáink nem a kennelben ülnek könnyekkel a szemükben, hanem folyamatosan sétálnak, tanulnak, mindannyiukkal foglalkozunk, szeretjük és ismerjük őket, hogy felkészítsük őket a gazdis életre, amiben lehet, hogy nem mindannyiuknak lesz része, de mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esélyt megkaphassák. Ők szeretnek nálunk, kiszámítható a napirendjük, tudják, hogy mindig van törődés és szeretet, étel. Nem kell fázniuk, nem bántja őket senki, boldogok, felszabadultak, mert tudják, hogy mi vár rájuk és mert nem csak mi bízunk bennük, hanem ők is bíznak bennünk. Ezért pedig megéri nyitni feléjük, megéri kicsit beleszeretni mindannyiukba, ha csak egy nap erejéig is.

Mindenkit szeretettel várunk, aki - talán saját magát átlépve, de a segíteni akarására hallgatva - eljönne egy csodás napra. A mi kis "stressz terápiás központunkban" hamar el fog repülni nap, ezt megígérhetjük.

Meleg, "játszós" ruha, vízhatlan cipő, saját részre innivaló kötelező felszerelés! A többiről mi gondoskodunk.

Annak érdekében, hogy tudjunk tervezni, kérjük, hogy írjanak nekünk az info@futrinkautca.hu e-mail címre. A kennelsor elérhetőségét és a tudnivalókat már e-mailben küldjük majd.

(A blogbejegyzéshez használt fotókat Magos Judit készítette a korábbi barkácsnapunkon, köszönjük!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése