A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

A FUTRINKA EGYESÜLET ALAP TEVÉKENYSÉGI CSOPORTJÁNAK BEMUTATKOZÓ BLOGJA

2011. szeptember 24., szombat

A hét kutyája: Zoé, aki 2007 óta van velünk... (Zoe sucht ein Zuhause)

Már mindent leírtunk Zoéról. Az összes rossz tulajdonságát górcső alá vettük. Elmondtuk, hogy aki örökbefogadná, mitől riadjon el. Ha egyáltalán volt kit elriasztani. De hisszük, hogy biztosan akadt. Legalább egy-kettő. Ha nem is tömegek. Úgyhogy stratégiát változtatunk, nem írunk semmi rosszat Zoéról, aki ad neki egy esélyt, szán rá időt, hogy megismerje. Ráadásul nem tudjuk, hogy viselkedne Zoé családban, gazdás kutyaként. Láttunk már csodákat, biztosan ő is az akarna lenni. Olyan régen van már velünk, hogy leírni is fáj: Zoét 2007-ben mentettük, altatás elől. Mostanra már 5-6 év körülivé "cseperedett" - sajnálatos módon: nálunk.

Zoé több rendezvényen volt, mint a legnagyobb partiarcok. Mindenhová vittük, mindenhol jól szerepelt, szépen viselkedett, s megszokta a tömeget, a gyerekeket. Megszerette, ha fésülgetik. Ha apró kezek gyömöszölik. Ha titokban mindenki jutalomfalattal kényezteti. Ő senkit nem buktatott le, ő nyelt szótlanul. Mindenkitől. Tökéletesen sétál pórázon. Zoé tehát abszolút party-képes. Vihető. Természetesen autóban tökéletesen utazik. Bármeddig. A gazdival meg pláne. Akár külföldre is. Nyaralni is szívesen. Vigyorogva.

Zoé nem tucat. Zoé csíkos, vörös alapon. A stafford ősök. De aztán valahogy mégsem. A kutya kompakt, erős, megbízható immunrendszerű, masszív, soha nem volt beteg. Egy köhintés sem. Pedig találkozott élete során mindennel, mégse. Valószínűleg egészen veterán koráig nem is lesz vele tennivalója új gazdájának sem.

Zoé fitt. Még ma is tökéletes kerítésmászásban, illetve a kutyaház tetejére való felpattanásban. Ott alszik. Soha nem benn. Magaslati levegő mániás, így emeletes házba is, a felsőbb szintekre is mehet.

Nem Zoé keres egy szerető családot, hanem több olyan család van ma Magyarországon, aki lehet, hogy lecsúszik egy Zoéról. Ha nem Ön akar az lenni, akkor írjon rövid bemutatkozást leánykérésként az info@futrinkautca.hu e-mail címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése